NAŠE USLUGE
Sve ono što možemo napraviti kako bi Vaše online i offline poslovanje bilo prepoznatljivo i uspješno na globalnom tržištu.

Povećajte online prisutnost Vašeg branda i pozicionirajte se među najboljima!
Kako vam možemo pomoći

Sve ono što možemo napraviti kako bi Vaše online i offline poslovanje bilo prepoznatljivo i uspješno na globalnom tržištu

WEB
DESIGN

Dizajniramo premium unique, moderne, user friendly responzivne web stranice optimizirane za rad na svim pametnim uređajima (mobitelima, tabletima, laptopima, …) te svim internet preglednicima.

REGISTRACIJA
DOMENE

Svaka pravna osoba ili fizička osoba koja obavlja samostalnu djelatnost registriranu u RH prema zakonu ima pravo na jednu besplatnu .hr domenu ukoliko je naziv domene isti kao naziv pravne osobe.

HOSTING
STRANICA

Vašim web stranicama omogućujemo smještaj na Litespeed brzim i sigurnim serverima koji uključuju svakodnevni  Cloud backup (besplatni SSL certifikat, cPanel sučelje, SSD disk, tehnička podrška 24/7).

jj
COPYWRITING
WEB sadržajA

Kvaliteta sadržaja Vaše web stranice jednako je bitna kao dizajn i funkcionalnost stranice. Sadržaj je ono što Vas razlikuje od konkurencije, a jedinstveni tekstovi pozitivno utječu na višu poziciju na Google tražilici!

ODRŽAVANJE
STRANICA

Kako bi vaše stranice bile sigurne od virusa ili hakerskih napada te funkcionirale uvijek ispravno potrebno ih je održavati što znači redovno ažurirati WordPress platformu i pripadajuće pluginove.

DRUŠTVENE
STRANICE

Osmišljavamo promotivne kampanje na najpraćenijim društvenim mrežama FACEBOOK, INSTAGRAM, YOUTUBE i drugim SOCIAL MEDIA stranicama.

NN
BRAND
DESIGN

Dizajniramo vizualne identitete tvrtki; branding & rebranding; dizajn logotipa, brošura, etiketa, flyera, plakata, posjetnica i ostale promotivne materijale.

PROMO
PRINT

Sve ono što dizajniramo za Vas možemo pretvoriti u stvarnost. U suradnji s najvećim tiskarama možemo Vam ponuditi print svih mogućih dimenzija, oblika i materijala.

ŽELITE SAMOSTALNO UREĐIVATI VAŠU WEB STRANICU
Ako je odgovor DA, onda ste na pravom mjestu! Sve naše stranice napravljene su u WordPressu, trenutno najpopularnijoj i najmoćnijoj CMS platformi za izradu web stranica.
Sve što trebate je prijaviti se u nadzornu plaču Vaše web stranice i uz samo nekoliko klikova možete početi uređivati vašu stranicu, dodavati nove tekstove, fotografije ili video zapise. Edukacija Vas ili osobe koju želite educirati dio je svake naše suradnje!
POŠALJITE NAM PORUKU

Predstavite nam sebe ili Vašu tvrtku u kratkim crtama te nam recite kako Vam možemo pomoći i koje Vas usluge zanimaju. Poruke su besplatne :) Ukoliko želite brzo stupiti s nama u kontakt, kliknite na ikonu u desnom kutu ekrana i započnite razgovor.

    PREMIUM WEB DESIGN & SOCIAL MEDIA AGENCY

    FACEBOOK Pratite nas!

    Copyright by PEPERIT © 2022