IZRADA WORDPRESS STRANICA

Izrada web stranica je proces stvaranja funkcionalne i vizualno privlačne online prisutnosti za tvrtke, organizacije, pojedince ili projekte. Ovaj proces uključuje niz koraka i elemenata kako bi se stvorila stranica koja efikasno komunicira ciljeve i sadržaj s posjetiteljima. Naši stručni dizajneri i programeri će raditi s vama kako bi osigurali da vaša web stranica bude moderna, funkcionalna i jednostavna za korištenje.

Sve naše stranice napravljene su u WordPressu, trenutno najpopularnijoj i najmoćnijoj CMS platformi za izradu web stranica, blogova i online trgovina koja nudi korisnicima intuitivno sučelje za kreiranje i upravljanje sadržajem na webu, čineći ga pristupačnim i jednostavnim za korištenje i onima bez tehničkog iskustva.

KLJUČNI KORACI STVARANJA
WEB STRANICE
Registracija domene i odabir hostinga
Prvi korak je odabrati domenu (web adresu) za vašu stranicu te registrirati je putem usluge za registraciju domena. Nakon toga, trebate odabrati hosting uslugu koja će omogućiti vašoj stranici da bude dostupna na internetu.
Instalacija WordPress-a
Većina hosting usluga nudi jednostavne načine za instalaciju WordPress-a na vašoj odabranoj domeni. To obično uključuje automatske instalacijske skripte koje nam olakšavaju postavljanje WordPress-a.
Odabir teme
WordPress nudi različite teme koje određuju vizualni izgled vaše stranice. Možete odabrati besplatne teme iz WordPress tematske baze ili kupiti premium temu s dodatnim funkcijama i prilagodbama. Odabir WordPress teme važan je korak u izradi vaše web stranice, budući da će izgled i stil teme direktno utjecati na dojam koji ostavljate na posjetitelje.
Prilagodba teme
Nakon odabira teme, možete prilagoditi njezin izgled, stil i funkcionalnost prema svojim potrebama. To uključuje dodavanje logotipa, prilagodbu boja, odabir fontova, izmjena pozadine, zaglavlja i drugih vizulanih elemenata. Većina WordPress tema dolazi s postavkama koje omogućuju osnovnu prilagodbu, a za naprednije promjene u dizajnu potrebno je uređivanje CSS, HTML ili PHP kodova.
Dodavanje sadržaja & Copywriting
Dodavanje sadržaja u WordPress i copywriting su ključni elementi za stvaranje privlačnih web stranica. To uključuje tekstove, slike, videozapise i ostale sadržaje koji želite podijeliti sa posjetiteljima. Razmislite o svojoj ciljnoj publici. Tko su oni? Koje probleme rješavate svojim sadržajem? Prilagodite svoj ton, stil i rječnik prema publici.
Instalacija dodataka (plugins)
WordPress omogućava dodavanje različitih dodataka koji proširuju funkcionalnost i mogućnosti vaše stranice. Dodaci mogu obuhvaćati funkcije poput kontakt formi, galerija, optimizacije za tražilice (SEO) i još mnogo toga. Postoji veliki broj pluginova koji se mogu koristiti za različite svrhe, od optimizacije i sigurnosti do dodavanja interaktivnosti i naprednih značajki.
Optimizacija za tražilice (SEO)
Optimizacija za tražilice (SEO) je proces poboljšavanja vidljivosti i rangiranja vaše web stranice u rezultatima pretraživanja na tražilicama poput Googlea. Cilj je privući organski (besplatan) promet na vašu web stranicu tako što ćete se pojaviti među vrhunskim rezultatima pretraživanja za relevantne ključne riječi ili fraze.
Testiranje
Provjeravamo kako se stranica ponaša na različitim uređajima i preglednicima te obavaljamo sve potrebne korekcije kako bi se osiguralo glatko korisničko iskustvo.
Objavljivanje web stranice
Kada ste u potpunosti zadovoljni izgledom i sadržajem, možemo objaviti WordPress stranicu online i učiniti je dostupnom vašim posjetiteljima.
Održavanje
Redovito ažurirajte WordPress, teme i dodatke kako biste osigurali sigurnost i funkcionalnost stranice te nastavili dodavati novi sadržaj.

BESPLATNE KONZULTACIJE

Mi razumijemo da je vaša web stranica ključna za uspjeh vašeg poslovanja. Zato smo posvećeni pružanju vrhunske usluge koja će vam pomoći da ostvarite svoje poslovne ciljeve i privučete nove klijente. Kontaktirajte nas danas i dopustite nam da vam pomognemo u izgradnji moderne, funkcionalne i privlačne web stranice koja će vas razlikovati od konkurencije.

PREMIUM WEB DESIGN & SOCIAL MEDIA AGENCY

FACEBOOK Pratite nas!

Copyright by PEPERIT © 2024.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.